+86-373-5861688

Contacti amb nosaltres

Xinxiang Changling Metal Products Co, Ltd

Adreça : 2nd Big Industrial Park, XinXiang City, Henan, PR Xina

Codi Postal : 453000

Gerent : Lisa Yan

E-mail : info@cljsh.com

Skype : cnhelicoil

WhatsApp : + 86-15993028285

Tel : 86-373-5861688

Fax : 86-373-5735218

Sistema de reparació de subprocessos - Delisert

Espiral-fluted aixetes

L'aixeta filferro fil Insereix es coneix també com "st aixetes" (on "st" s'abreuja de l'anglès "a tirabuixó"), que és un toc especial per a processar el fil de filferro inserir forats de muntatge, i les dimensions estructurals es fabriquen segons el...

  Product Details

L'aixeta filferro fil Insereix es coneix també com "st aixetes" (on "st" s'abreuja de l'anglès "a tirabuixó"), que és un toc especial per a processar el fil de filferro inserir forats de muntatge, i les dimensions estructurals es fabriquen segons el nivells nacionals, com GB - 83, del bé màquina i mà cable, que es pot utilitzar també.

L'aixeta filferro fil Insereix es pot dividir en aliatge lleuger màquina, aixeta de mà, màquina d'acer comú, aixeta de mà i aixeta especial.

1. llum d'aliatge d'aixeta màquina i a mà: per aliatges de metalls no fèrrics com Alcan, aliatge de magnesi i aliatges de coure, l'afinació és a menys de 2,5 mm i la parcel·la sigui superior a 2,5 mm i l'afinació és doble.

Marcant mètode: STD × p st és un codi especial fil intern per a la inserció de fil de filferro.

Marcatge d'exemple: l'aixeta especial per a l'especificació de processament i instal·lació de 8 × 1. 25 filferro fil Insereix inferior presa fil s'utilitza en aliatge lleuger, marcat com a st8 × 1. 25

2. comuna màquina d'acer i aixeta de mà: el fil intern utilitzat en els materials metàl·lics com acer, ferro fos, fosa d'acer, etc., és una aixeta doble.

3. especial aixetes pot ser dissenyat i fabricat segons les necessitats dels clients. per exemple, en suau d'alumini, coure a l'inrevés i alça, mà premsa d'aixeta, aixeta màquina especial per a single escoltes d'acer comú, Aixeta d'acer inoxidable, pis aixeta fons forat cec, aixeta cargol, aixeta de fil, etc.

TAP8.jpg

Changling és una famosa fàbrica eina amb productes de venda directa de fabricant i certificació ISO, Benvingut a l'engròs cable espiral-fluted aixetes de nosaltres.
Hot Tags: Espiral-fluted aixetes, fabricant, fàbrica, a l'engròs, venda directa fabricant, amb certificació ISO
Productes relacionats

Casa | Sobre nosaltres | Productes | Notícies | Exposició | Contacti amb nosaltres | Retroalimentació | descarregar | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Copyright © Xinxiang Changling Metal Products Co., Ltd. Tots els drets reservats.