+86-373-5861688

Contacti amb nosaltres

Xinxiang Changling Metal Products Co, Ltd

Adreça : 2nd Big Industrial Park, XinXiang City, Henan, PR Xina

Codi Postal : 453000

Gerent : Lisa Yan

E-mail : info@cljsh.com

Skype : cnhelicoil

WhatsApp : + 86-15993028285

Tel : 86-373-5861688

Fax : 86-373-5735218

Sistema de reparació de subprocessos - Delisert

no hi ha kit de reparació de fils d'inserció de rosca tang

No hi ha inserció de trossos, també coneguda com a inserció de fil d'inserció d'instal·lació, disponible per a forats cecs. L'adopció de cap inserció de pinça (sense mànec d'instal·lació) per a la instal·lació de forats cecs pot evitar molts problemes.

  Product Details

No hi ha inserció de trossos, també coneguda com a inserció de fil d'inserció d'instal·lació , disponible per a forats cecs .

L'adopció de cap inserció de pinça (sense mànec d'instal·lació) per a la instal·lació de forats cecs pot evitar molts problemes, per exemple, amb una inserció de fil de corrent gratuïta, a causa del maneig d'adherir-se al cargol, és molt molest treure l'espiga després de la instal·lació i acabar de trencar off tang, petites mides en particular, que exerceixen una mala influència en l'eficiència de la instal·lació i ens envelleixen l'entrada de fil.

però l'eina d'instal·lació sense inserció de tang és igual a la de la inserció de fil de corrent lliure.

Un extrem d'una inserció no és com un con de dues o tres bobines i la seva eina d'instal·lació és un eix de rosca roscat que es coordinarà amb un extrem de la tang no inserit per enganxar una inserció en un forat cec, que és bastant simple. Després de la instal·lació, la punta del cone estarà a la dreta en les parts rectificadores del forat del fil, que poden ser una millor manera de millorar la força d'incrustat de la rosca inserida, mentrestant, la instal·lació   no afectarà l' edat dels us de la longitud efectiva d'un coixinet .

no tang specification_副本.png


Kit de reparació de fils sense fils tang inserits 


Changling és una famosa fàbrica de fil kit de reparació amb el fabricant de productes de venda directa i la certificació ISO, benvinguda al filferro a l'engròs no kit d'injecció de rosca de fil tang de nosaltres.

Hot Tags: no hi ha fabricació de fils tang fils kit de reparació fabricant, fàbrica, venda a l'engròs, venda directa del fabricant, amb certificació ISO
Productes relacionats

Casa | Sobre nosaltres | Productes | Notícies | Exposició | Contacti amb nosaltres | Retroalimentació | descarregar | Telèfon mòbil | XML | Principal pàgina

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Copyright © Xinxiang Changling Metal Products Co., Ltd. Tots els drets reservats.